×

teisinė informacija

Reduzierter Preis! VOOM PRO Premium Set + Kapseln Expand
VOOM PRO Premium Set + Kapseln
Das tatsächliche Produkt kann von dem auf dem Bild gezeigten abweichen. Das Bild enthält möglicherweise Teile, die nicht in der Produktverpackung enthalten sind

VOOM PRO Premium Set + Kapseln

19 Review(s)
VOOM Labs VOOM Labs

Neu

Nicht mehr lieferbar

47.99 €

inkl. MwSt.

60.00 € inkl. MwSt.

-12.01 €

Sammeln Sie mit dem Kauf dieses Artikels bis zu 2 Treuepunkte. Ihr Warenkorb hat insgesamt 2 points die umgewandelt werden können in einen Gutschein im Wert von 2.00 €.

Close

Hersteller: Itsuwa

Herkunftsland:
China

Eigenschaften:

1. Feines und schlankes Design, angenehm zu tragen.

2. Das 1,2-Ohm-Keramikheizelement sorgt für einen hervorragenden Geschmack.

3. Mit dem Akku mit einer Kapazität von 320 mAh kann der durchschnittliche Benutzer den ganzen Tag über Dampf genießen.

4. Ladegerät mit einer Kapazität von 1200 mAh VOOM kümmert sich um das Laden für 3-4 Tage.

5. Leicht austauschbare VOOM-Kapseln, die von Magneten gehalten werden.

6. 360 ° weiche Textur und abgerundetes Design.

7. USB-Ladeanschluss Typ C.

8. Hergestellt in Spanien

Parameter:

Zigarettenabmessungen (mit Kapsel): 103 x 20 x 7 mm

Abmessungen des Ladepakets: 113 x 53 x 15 mm

Kapazität: 1,2 ml

Zigarettenbatteriekapazität: 320mAh

Ladekapazität des Akkus: 1200mAh

Heizelement: 1,2 Ohm Keramik

Verfügbare Farben: Schwarz, Roségold, Grün

Einfaches Design

Originelles und einzigartiges Design auf dem Markt.

Dank höchster Technologie ist alles in ein elegantes Gehäuse eingebaut.

Extrem präzise 5-Achsen-CNC-Bearbeitung.

360 ° abgerundetes Design sehr bequem, um rundkantigen Körper zu halten, Kopfsteinpflaster Griffgefühl.

Die U-förmige Formtechnologie macht Metall-Kunststoff-Verbindungen unsichtbar.

Es fühlt sich an wie eine echte Zigarette zwischen Ihren Fingern.

Mattes Aluminiumgehäuse, ideale Größe und elegant.

Marktführende Heiztechnik

Das schwarze Keramikheizelement mit dem höchsten Standard für einen noch effizienteren Betrieb

Ein milderer Halsschlag und ein hellerer Geschmack

Gleichmäßige Erwärmung, sanft und viel Dampf

VOOM Pro Premium ist ein äußerst empfindliches tragbares Gerät, das ein Höchstmaß an Leistung gewährleistet. Durch die Kombination eines 1200-mAh-Ladepakets mit einem batteriebetriebenen 320-mAh-Voom-POD-Kit kann es bis zu viermal aufgeladen werden, sodass Sie den ganzen Tag Dampf genießen können, ohne dass eine zusätzliche Stromquelle erforderlich ist. Im Durchschnitt reichen solche Batteriekombinationen für 3-4 Tage. Der Deckel der eleganten Verpackung wird von einem starken Magneten festgehalten. In Kombination mit einer 1,2-ml-Ersatzkapsel ist dies die perfekte Wahl. Wenn Sie viel dämpfen und sich keine Gedanken über das Aufladen des Akkus machen oder nach einer Ersatzkapsel in Ihrer Handtasche suchen möchten, ist das VOOM Pro Premium Kit genau das Richtige für Sie.

Ausrüstung:

1x VOOM Pod Set

1x VOOM Ladepaket

1x USB Typ C Kabel

1x USB-Ladegerät

1x Tabakgeschmackskapsel

1x Benutzerhandbuch

1x Packung VOOM-Kapseln mit ausgewähltem Geschmack

Das Produkt wird 3 Monate gegeben. Garantie

** Warnung: Hoher Nikotingehalt **

VOOM Elektronische ZigaretteVOOM Elektronische ZigaretteVOOM Elektronische ZigaretteVOOM Elektronische ZigaretteVOOM Elektronische ZigaretteVOOM Elektronische ZigaretteVOOM Elektronische ZigaretteVOOM Elektronische ZigaretteVOOM Elektronische ZigaretteVOOM Elektronische Zigarette
Typ ziehenMTL
Verdampfer Inhaltbis 2ml
Verdampfer LuftversorgungNicht einstellbar
Verdampfer FlüssigkeitsversorgungNicht einstellbar
Verdampfer Heizwendel menge1
Akkuträger BaterrienIntegriert
TemperaturkontrolleUnterstützt nicht
Software-UpdateNein
Batterie Inhalt1001mAh - 1500mAh
Batterie einstellbarNicht reguliert
Rang 
21.10.2021

xYx

Kalbant apie pati Woom irengini nusipirkau ji, tik jam isejus i rinka. Tai turiu ilga laika ji. Dirba veikia puikiai pora kartu buvau pametes siektiek pabraiziau. Zodziu pati aparaciuka pryziurint ir suprantant kaip priziuret nekyla jokiu problemu.

Skaitant situs neisprususiu zmoniu komentarus juokas ima;D. Su savo veike poto pradejo pats veikt kada nori.. Ji reikia priziuret maurai jūs. Elektronines cigaretes principas be miktuko yra traukimo metu kaitinimo aktyvavimas, jeigu ant kontaktu patenka kondencato ar pacio skyscio normalu kad jis prades nekontacint ar savaime kaitint... Prie tuo pacio pats aparaciukas turi oro tarpeli kuris ir aktyvuoja kaitinima. Jeigu ta tarpeli uzpilynesit pastoviai skysciu nes nesugebat isvalyt, jus tiesiog sitaip ir sugadinat aparata. Nepirkit jeigu nemokat ir neturit jokio isprusimo kaip su tokiais aparatais naudotis. Nes poto tenka verkti. Nepirkit tsg. ,,Po menesio sugedo" Nelabai esu nustebes kodel ;D pas mane metai laiko dirba kaip naujas, nes zinau ko jam reikia. Bet oghh well newermind. Esme ta kad nemoki priziuret nesugebesi neimk tiesiog. Nes vel verksi simple az dat ;)

  • 2 von 4 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
Rang 
09.06.2021

Puikus

Jau 2mėnesius naudoju ir nematau bėdų. TIkrai patvarus ir kokybiškas daiktas. Tik refillable kapsulės man veikia geriausiai su salt tipo skysčiais. Kiti jas ypač greitai sugadina. Galėtų gamintojas gaminti watermelon skysčius atskirai pirkt, tikrai būčiau fanė :)

  • 1 von 1 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
Rang 
14.02.2021

Kaip pirma Vape patirtis, gal ir nieko

Lyg jau 5 mėnesiai kaip turiu ir karantine nėra ka veikt tai pagalvojau padarysiu review. Pirmas mano vape, tai nelabai turiu su kuo lygint :)
Pasirinkau šita vape stick, nes buvo su akcija kai pirkau, ir atrodė ganetinai patogus nešiotis

Problemos:
- Po 3 mėnesio iš pakrovėjo buvo pradėjęs eit pasvilusio plastiko kvapas, galvojau kad bus kaip visi skūndžissi kad pagedo, bet vistiek krove, ir neužsidegė ir po poros savaičių tas kvapas dingo ir lyg pakolkas viskas veikia.
- Retai, bet vistiek apsitaiko, kad kapsulę reikia kelsi kartus ištraukt ir įkišt, nes nesiaktyvuoja kaitinimo elementas traukiant
- Vėl retai bet pasitaiko, Dedant stick kraut, jis "nepasigauna", kroviklio padalos pradeda mirksėt, tokiu atveju irgi reikia stick kelis kartus ištraukt ir įdėt atgal .

Patvarumas:
Skūstis negaliu, kelis kartus nukritęs, šeip šiekteik padaužytas, ir pastaruoju metu šiektiek sniego matęs, ir kolkas veikia. Kroviklis atrodo ganėtinai patvarus, tai kai stick įdetas i kroviklį visiškai nesijaudinu kad jam kažkas atsitiks, tiesiog įsimentu į kišenę ir pamirštu apie jį.

Baterija:
-Stick laiko ganėtinai gerai, pilnai pakrauto pilnai uztenkdavo bent porai parūkymo pertraukėlių su kolegom ir ju iqos
-Pačio kroviklio baterija irgi skustis negaliu, kai dirbau ofise, 4 padalų pilnai užtekdavo kažkur pusantros dienos, bet kai pradėjau dirbt iš namų reikia bent pora kartu į dieną kraut, bet ir vartojimas intensyvesnis dabar:)

Jutiklis:
Su jutikliu jokių problemų neturėjau dar, bet aš ji profilaktiškai kas kelios dienos pravalau su ausų krapštuku. Also kartais reikai pakrapštyt tas įtraukimo skylutes, nes jaučiasi kad sunkiau traukiasi, bet čia bus turbut susyje kapsules refilinimo problema.

Kapsulės:
Naudoju prefilled ir refillable kapsules.
- Prefilled kapsulės ardyti yra ganetinai sunku, ir daugiau šancu apsilaistyti ir t.t, bet jos atrodo patvaresnes negu refillable. Ardymo sunkiausia dalis yra nuimt ta "kepurė" , ir ta padaryt sugebu tik su dantu pagalba U-_-. Pastaruoju metu pradėjau jas abusint ir refilinu po 5 kartus prieš išmetant, skonio prastėjimas šiektiek jaučiasi bet pakenčiamas, jei nieko nebuni pasfilinęs.
-Refillable, asmeniškai man labiau patinka ju pildymas, nes nereikia žaist ardant, bet kažkaip atrodo kad ant ju greičiau sudega kaitinimo elementas. Kartais gaunasi refilint 5 kartus, kartais tik 3 -_-
-Pildant abu kapsulių tipus, kartais susiduriu su problema kad skystis pradeda begt iš traukimo cilindro, ir jei to nepastebi prieš dedant kapsule i stick, su pirmais dūmais gali šiektiek įtraukt to skyščio X_X.

Skoniai:
Dėl skoniu, tai kolkas neradau tokio sodraus ir tuo labiau taip šaldancio skonio kaip gamintojo siūlomų. Beto nors stengiuosi rinktis skonius kuriu atsiliepimai teigiami, vistiek pasitaiko skoniu kuriu visiškai nesijaučia, kas itariu bus susyje su sito vape stick maza galia, bet negaliu to patvirtinti nes neturiu su kuo palygint X_X.
Gamintojo skonių pasirinkiams ganėtinai limituotas, asmeniškai patinka tiktai Mangas, Arbūzas ir Mėta(kuria labai sunku gaut kažkodėl), kiti turėjo keista afterTaste. Also vienintelis nešaldantis skonis(apple shisa) atsiduoda vaistais X_X

Overall nesu nusivyles juo kaip pirmu vape, patogu įsimest i vidine kišene ir nesijaudinti kad kažkas nuluš, bet kartais būna šiektiek liūdna dėl skonių U-_-

  • 2 von 2 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
Rang 
11.01.2021

Voom pod

Sugedo po menesio,pats kaitina,pildomos kapsules max 2 uzpilimams. Ir tuscia kapsule kainuoja tiek pat kiek viena pilna su skysciu. Kur logika?

  • 1 von 1 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
Rang 
07.01.2021

Dėl garantinio

Rašot garantinis 3mėn. Sugedo po nepilno mėnesio ir nebeleidžia išsiųsti, grąžinimo daryti.
Mano atsiliepimo taip ir nepaskelbė, ištrynėt...

  • 2 von 2 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
Rang 
20.11.2020

labai prasta kokybe

po 3 menesiu ne dirba visiskai be priezasties. Kapsules labai greitai gadinasi((((( ne rekomenduoju ne verta savo pinigu

  • 1 von 1 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
Rang 
25.10.2020

Brigita

Geriausia alternatyva su tom vienkartinem elektroninem cigaretem.450 pufu klausimas ar bent 100 itraukimu yra ir kaina 6eurai o susiruko per diena. Atradus voom esu patenkinta. Dizainas tobulas tik skoniu su stipresniu ice galetu buti daugiau. Pakolkas esu lb patenkinta.

  • 1 von 1 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
Rang 
13.10.2020

Kaip ir visu

Pasiskaiciau komentarus galvoju na negali taip būt prastai. Įsigijau praėjo ~2 savaites jau pats veikia kada nori kada ne. Pats itraukineja. Nerekomenduoju

    Rang 
    08.09.2020

    Ieškau juozo

    Juozai, aš nupirkčiau iš tavęs:))

    • 0 von 2 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
    Rang 
    08.09.2020

    Ieškau juozo

    Juozai, aš nupirkčiau iš tavęs:))

    • 0 von 1 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
    Rang 
    02.09.2020

    slamstas

    visiskas slamsto gabalas. neveltui is kinijos.. nusipirkau, 20 dienu praejo, sugedo. pakeite i nauja , nes pinigu ale grazint nebegali. tai nezinau kur det sita suda nauja dabar..

    • 0 von 1 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
    Rang 
    01.09.2020

    Nevertas demesio aparatas

    Galvojau bus super daiktas patogus , bet 2 menesiai 2 garantiniai ir po antro garantinio i 3 nebenesiau nes nebebuvo noro man jau , pildomos kapsoles nieko gero keli uzpilimai ir mest galima . Vienintelis buvo pliusas power bank ir kad patogus kompaktiskas daugiau nieko gero ir tikrai neverta 60 eur .

    • 1 von 2 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
    Rang 
    26.08.2020

    Voom

    Apie gerą mėnesį buvo viskas super tikrai patenkintas buvau, bet vieną diena pradėjo po traukimo neatsijunginėt kaitiklis, veliau pradėjo pats kaitint tik įdėjus kapsulę net netraukiant. Gal kam yra buvus šita bėda. ar galima kažkaip sutvarkyt?

      Rang 
      28.07.2020

      Kokybė tragiška

      Pliusai:
      Patogus, gerai telpa kišenėje, neprikrenta šiukšlių, ergonomiškas.

      Minusai:
      Coilai visai nelaiko, max 2 - 3 užpylimai, skonį prastai perduoda; batarėjos laikas per 3 mėn smarkiai krito, vos ištarnauja visą dieną; pradeda nebekrauti, reik pakratyti ir tada kraunasi; laidas atšoko nuo mikroschemos, tai teko lituoti. vienos problemos.

      Verdiktas:
      Tikrai nerekomenduoju tokio aparato už tokią kainą įsigyti. Visiškai neatitinka kainos ir kokybės santykio.

      • 1 von 1 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
      Rang 
      10.06.2020

      Auto firing

      Jau antras sugedo, automatiškai pats įsijungia.

      • 3 von 3 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
      Rang 
      29.04.2020

      Automatinis mygtukas

      tragiska kokybe

      • 1 von 3 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
      Rang 
      09.04.2020

      Chasing BO ONE Feeling

      Tiems, kurie, kaip ir aš, po BO ONE ieškojo kažko panašaus, manau tai yra puiki rekomendacija. Tiek iš dizaino pusės tiek iš performance. Išbandžiau bet nepatiko:
      CircleK/Narvesen lengvai prieinamas Logic
      SMOK refilable pod system
      Vaporesso Drizzle

      VOOM aplenkia visus. Skonių pasirinkimas nėra pats geriausias, bet tušti PODS su third-party papildymais tai puikiai atperka.

      • 0 von 1 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
      Rang 
      01.04.2020

      Voom

      Įrenginys tikrai puikus. Bandžiau nemažai pod system aparatukų, bet šis pasirodė puikiausias. Tikras mtl traukimas, tylus veikimas, skonis - viskas puikiai suderinta. Patogus naudoti, ypač su dėklu-baterija. Rekomenduoju.

      • 2 von 4 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.
      Rang 
      25.03.2020

      Kam reik mtl rekomenduoju

      Superinis mtl

      • 2 von 4 Kunden fanden diese Bewertung hilfreich.

      Eigene Bewertung verfassen

      VOOM PRO Premium Set + Kapseln

      VOOM PRO Premium Set + Kapseln

      Accept